Βασικά στοιχεία για αθλητικά στοιχήματα – τι πρέπει να προσέξετε πρώτα και κύρια!

leich εκ των προτέρων: Έχω στοιχηματίσει για πολλά χρόνια και μάλλον έχω κάνει σχεδόν ό,τι λάθος μπορείς να κάνεις. Ως αποτέλεσμα, έχω κερδίσει μερικά supersuper combi στοιχήματα με αποδόσεις πέρα από 15 ή 20, αλλά έχω χάσει πολλά περισσότερα. Επιπλέον, είχα μερικά ωραία νικηφόρα σερί, τα οποία στη συνέχεια κατέστρεψα ξανά με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Το γεγονός ότι βγήκα σχεδόν στο ίδιο επίπεδο σε μερικά χρόνια ήταν μάλλον περισσότερο τύχη παρά καλή λογική. Αλλά με το wettstrategie.at θα αλλάξω τώρα και τον τρόπο στοιχηματισμού μου και θα το πειθαρχήσω διαδοχικά.

Στην πρώτη μου ανάρτηση θα ήθελα να μπω στα πρώτα βασικά που πρέπει να περιγράφουν πώς να στοιχηματίζετε μακροπρόθεσμα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ

Σε όλες τις καταστάσεις της ζωής, είναι ασφαλέστερο να εστιάσετε σε πράγματα που ξέρετε να κάνετε. Ο μεγάλος Ερνστ Χάπελ είπε κάποτε: “Στη ζωή, πρέπει πάντα να κάνεις αυτό που κυριαρχείς. Γιατί αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα. Αν δεν το καταφέρεις, τότε γίνεται πολύπλοκο”. Και το ίδιο συμβαίνει και με το αθλητικό στοίχημα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να παραδεχτείτε ποιο άθλημα πραγματικά δεν γνωρίζετε καθόλου. Αν η καρδιά σου ανήκει μόνο στο ποδόσφαιρο, δεν θα έχεις κέρδος στο μπάσκετ μακροπρόθεσμα. Και αντίστροφα. Περιορίστε λοιπόν τον εαυτό σας στα αθλήματα για τα οποία νομίζετε ότι γνωρίζετε κάτι και τα οποία μπορείτε να παρατηρήσετε και να αναλύσετε μόνοι σας.

Και σε αυτά τα αθλήματα είναι σκόπιμο να περιορίσετε σε ποιους τομείς βρίσκονται τα δυνατά και αδύνατα σημεία της τεχνογνωσίας σας. Εάν παρακολουθείτε κάθε αγώνα της γερμανικής Bundesliga, γνωρίζετε τους παίκτες, καταλαβαίνετε την τακτική ευθυγράμμιση των ομάδων και ίσως γνωρίζετε μια εβδομάδα πριν από τον επόμενο αγώνα ποιος είναι σε αναστολή ή τραυματισμός, είναι προτιμότερο να στοιχηματίζετε σε αγώνες αυτού του πρωταθλήματος παρά σε αγώνες από πρωταθλήματα που δεν ακολουθείς ποτέ.

ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Εάν αποφασίσετε να στοιχηματίσετε σε έναν συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου, θα πρέπει να τον αναλύσετε πρώτα πριν βάλετε βιαστικά ένα στοίχημα για το οποίο αργότερα θα εκνευρίσετε τον εαυτό σας. Συμβουλευτείτε τις επίσημες ιστοσελίδες συλλόγων των δύο αντιπάλων, ελέγξτε τις αθλητικές τοποθεσίες για ακυρώσεις ή ειδικές περιστάσεις. Και μετά πάρε την απόφασή σου. Προσπαθήστε να αναλύσετε την επερχόμενη μονομαχία, όχι τα γενικά στατιστικά των δύο συλλόγων. Σίγουρα, τα τελευταία αποτελέσματα ενός συλλόγου, οι τελευταίες απευθείας μονομαχίες ή η βαθμολογία είναι παράγοντες που δεν πρέπει να αγνοηθούν – αλλά δεν πρέπει να είναι οι μόνοι λόγοι για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα.

Επίσης, όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα, θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε προσεκτικά τις πιθανότητες. Εάν πιστεύετε ότι ένας πράκτορας στοιχημάτων έχει θέσει τις αποδόσεις πολύ υψηλές, τότε θα πρέπει να ρισκάρετε ένα στοίχημα. Να θυμάστε πάντα ότι στοιχηματίζετε εναντίον ενός πράκτορα στοιχημάτων. Αναλύστε το παιχνίδι και παίξτε μόνοι σας στο μυαλό σας το bookmaker. Τι πιθανότητες θα δίνατε σε ένα συγκεκριμένο στοίχημα; Αν δώσετε απόδοση 1,7 στην εντός έδρας νίκη της ομάδας XY και ο bookmaker προσφέρει 2,1, θα ρισκάρετε με φιλοδώρημα.

Από εμπειρία σας συμβουλεύω επίσης να μείνετε μακριά από μίνι αποδόσεις όπως 1,05, 1,10 ή 1,20. Το στοίχημα σε τέτοια υποτιθέμενα ασφαλή στοιχήματα θα σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό μακροπρόθεσμα. Ένας μικρός υπολογισμός γαλακτοκομίας: Εάν έχετε απόδοση 1,15 για μια εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα εναντίον της Αλμερία, θα πρέπει να στοιχηματίσετε περίπου 870 € για να βγάλετε 100 € καθαρό κέρδος. Αυτό μπορεί να πηγαίνει καλά σχετικά συχνά, αλλά κάποια στιγμή δεν πάει καλά και μετά έχει φύγει ένα υψηλό στοίχημα, η αναλογία μεταξύ κινδύνου και λογικής απλά δεν δίνεται εδώ κατά τη γνώμη μου. Ακόμη και η Μπαρτσελόνα δεν κερδίζει κάθε εντός έδρας αγώνα για τον οποίο οι μπουκμέικερ δίνουν αποδόσεις στην εν λόγω λεπτότητα – η ήττα 0:2 της ενδεκάδας του Γκουαρδιόλα το φθινόπωρο του 2010 από τον Ηρακλή Αλικάντε είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Και συμβαίνει σε ΚΑΘΕ μεγάλο σύλλογο κατά καιρούς. Σίγουρα.

ΜΟΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΑΛΑ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ

Εάν θέλετε να έχετε σταθερά κέρδη, θα πρέπει οπωσδήποτε να παίζετε μεμονωμένα στοιχήματα ως επί το πλείστον. Ξέρω ότι είναι δελεαστικό με απόδοση 1,85, όπου είστε αρκετά σίγουροι, να προσθέσετε ένα “σίγουρο” παιχνίδι για να μετατρέψετε αυτό το @1,85 σε @2,20, για παράδειγμα. Καταπνίξτε το. Πάρε το @1,85 και να είσαι χαρούμενος όταν το κερδίζεις, αντί να στεναχωριέσαι που δεν ήταν @2,20. Έκανα αυτό το λάθος όχι σπάνια και το μετάνιωσα πικρά.

Ένα παράδειγμα για το πώς να γίνουν σχεδόν όλα στραβά που περιέγραψα μέχρι στιγμής αφορούσε ένα στοίχημα που τοποθέτησα στα τέλη του καλοκαιριού του 2010. Επεξεργάστηκα ένα στοίχημα με μεγάλη ακρίβεια και μάντεψα μια νίκη εντός έδρας για την ιταλική ομάδα δεύτερης κατηγορίας Grosseto. Οι πιθανότητες σε αυτό ήταν 2,0, αλλά ήθελα να αυξήσω αυτές τις πιθανότητες και πρόσθεσα τη γυναικεία ομάδα από το Brøndby της Κοπεγχάγης. Πήρα απόδοση 1,2 για την εντός έδρας νίκη των πολύ ευνοημένων Δανών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα συνολική απόδοση 2,4. Λογικά τι συνέβη: άπληξα, το @2.0 έγινε πολύ χαμηλό για μένα, έτσι αγκάλιασα τον πρώτο καλύτερο αγώνα που βρήκα, παρόλο που δεν ήξερα τις ομάδες, δεν εξέτασα τον αγώνα ούτε για ένα δευτερόλεπτο και πίστευα ότι το Οι κυρίες Brøndby είναι μια μικρή Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημά τους. Το Grosseto κέρδισε με αυτοπεποίθηση και οι κυρίες του Brøndby έχασαν – το στοίχημα εξαφανίστηκε….

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς λάθος να συνδυάζουμε στοιχήματα. Επίσης με συνδυαστικά στοιχήματα μπορείτε να πετύχετε αξιοσέβαστα κέρδη με μέτρο και στόχο. Αλλά μετράει αυτό που περιέγραψα προηγουμένως: Θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε προσεκτικά σε ποια παιχνίδια θέλετε να στοιχηματίσετε και αν οι αποδόσεις έχουν πράγματι μια συγκεκριμένη αξία. Ωστόσο, μακριά από τα συνδυαστικά στοιχήματα που αποτελούνται από τέσσερα, πέντε, έξι ή και περισσότερα παιχνίδια. Για να κάνετε ένα συνέδριο της Bundesliga πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διασκεδάσει – αλλά μακροπρόθεσμα, δεν θα κερδίσετε τίποτα με τέτοιες κατασκευές τεράτων.

Τα τελευταία χρόνια, το ζωντανό στοίχημα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Αυτό προσφέρει άκρως ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για τους παίκτες στοιχημάτων, καθώς οι στοιχηματιστές δεν μπορούν πάντα να αντιδράσουν σωστά στην εξέλιξη του παιχνιδιού μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου και να αναγνωρίσουν τις τάσεις πολύ αργά. Με καινοτόμα εργαλεία όπως το Overlyzer, παρακολουθώ ζωντανές τάσεις από περισσότερα από 800 πρωταθλήματα και διαγωνισμούς και χάρη στις εκτεταμένες λειτουργίες φίλτρου, έχω ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα όταν τοποθετώ το στοίχημά μου. Το ζωντανό στοίχημα σε συνδυασμό με το Overlyzer είναι κάτι που κάθε παίκτης στοιχηματισμού πρέπει να έχει στο οπλοστάσιό του, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη στρατηγική στοιχηματισμού στην αγορά.

ΠΟΤΕ ΜΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ

ΠΟΤΕ ΜΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ

Θα κερδίσετε πολλά στοιχήματα στη διάρκεια της στοιχηματικής σας ζωής, αλλά σίγουρα θα χάσετε και μερικά. Εάν κερδίσετε ένα στοίχημα, να είστε χαρούμενοι για αυτό – αν χάσετε ένα στοίχημα, μην θυμώσετε. Τα προβλήματα στο στοίχημα φέρνουν προβλήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όλων των παικτών είναι η παρορμητικότητα μετά την απώλεια στοιχημάτων. Αν χαθεί το στοίχημα, χάνεται. Μην προσπαθήσετε ποτέ καταναγκαστικά να πάρετε τα χαμένα χρήματα πίσω αμέσως με ένα νέο στοίχημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό πάει στραβά. Εξετάστε κάθε στοίχημα που παίζετε ανεξάρτητα από το επόμενο. Δεν κερδίζετε ένα στοίχημα για να παίξετε ένα άλλο και δεν παίζετε ένα στοίχημα επειδή έχασες ένα πριν.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

Το πιο σημαντικό από όλα: ποτέ μην στοιχηματίζετε περισσότερα από όσα έχετε. Νομίζω ότι αυτή η φράση πρέπει να είναι αρκετή, θα την καταλάβουν όλοι. Λεπτομερέστερη ανάλυση σχετικά με τη διαχείριση του bankroll, το ποσό των στοιχημάτων κ.λπ. θα έρθει σύντομα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *