Στρατηγική: Κερδίζεις στο πόκερ;

Υπάρχει πολλή βιβλιογραφία για τη στρατηγική πόκερ. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε καμία μεγάλη σοφία εδώ. Ωστόσο, μπορούμε να δώσουμε μερικές συμβουλές.

Καρχαρίες και ψάρια

Μια δημοφιλής διάκριση είναι η διαίρεση του τραπεζιού σε Καρχαρίες και Ψάρια. Αυτό αναφέρεται στους καλούς παίκτες από τη μία πλευρά που τρώνε τους πιο αδύναμους συμμετέχοντες του γύρου από την άλλη.

Αντίστοιχα, θα πρέπει να προσδιορίσετε τον παίκτη στο τραπέζι που είναι πιο πιθανό να είναι ψάρι και μετά να περιμένετε την ευκαιρία να τον ξεσπάσετε σαν χριστουγεννιάτικη χήνα.

Λογισμικό στατιστικών

Μερικοί παίκτες εγκαθιστούν λογισμικό για να παρακολουθούν τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πόσο συχνά διπλώνει ένας παίκτης.

Ωστόσο, οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν θεωρούν ότι τέτοια στοιχεία είναι πραγματικά απαραίτητα. Έχουν ακόμη και τη φήμη ότι αποσπούν υπερβολικά την προσοχή από το πραγματικό παιχνίδι.

Μπλόφα

Εάν δεν θέλετε ποτέ να κάνετε μπλόφα, δεν πρέπει να παίξετε πόκερ. Γιατί αν παίζεις μόνο πολύ δυνατά χέρια, τότε είναι εύκολο να αξιολογήσει ο αντίπαλός σου.

Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνετε με την μπλόφα. Η μπλόφα δεν είναι συνταγή νίκης στο πόκερ.

Στρατηγική Bankroll

Στρατηγική Bankroll

Βασικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να παίξετε όλο και υψηλότερα πονταρίσματα με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, αυτές οι αυξήσεις δεν είναι δεδομένο όταν παίζετε online πόκερ με πραγματικά χρήματα.

Εάν δεν μπορείτε να κερδίζετε σταθερά σε low blinds, δεν πρέπει να προχωρήσετε σε υψηλότερα stakes.

συμπέρασμα

Αν θέλετε να παίξετε online πόκερ με πραγματικά χρήματα, μπορείτε ακόμα να το κάνετε το 2022. Αν και το νομικό πλαίσιο έχει γίνει λίγο πιο περίπλοκο, υπάρχουν ακόμα προσφορές.

Το πόκερ είναι και τυχερό παιχνίδι και παιχνίδι δεξιοτήτων. Για να φτάσετε σε ένα σταθερό επίπεδο ως αρχάριος, δεν χρειάζεται να επενδύσετε τόσο πολύ χρόνο με την απαραίτητη φιλοδοξία. Αν θέλετε να παίξετε πόκερ online ως αρχάριος, θα βρείτε μια αξιοπρεπή επιλογή διαδικτυακών παρόχων και προσφορών μπόνους.

3 λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν παίζετε πόκερ

Υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας: Πολλοί παίκτες πιστεύουν ότι μπορούν πάντα να κερδίσουν με μια συγκεκριμένη στρατηγική. Αυτή η παρανόηση για το πόκερ είναι ευρέως διαδεδομένη.

Παίζοντας όταν είστε θυμωμένοι: Θα πρέπει να παίζετε πόκερ (ή να στοιχηματίζετε καθόλου) μόνο όταν αισθάνεστε φυσιολογικά. Σε περίπτωση έντονης λύπης, θυμού, μέθης κ.λπ., καθώς και χαράς, θα πρέπει οπωσδήποτε να μείνετε μακριά από το τραπέζι του πόκερ.

Μην διασκεδάζετε: Το διαδικτυακό πόκερ πρέπει να είναι για ψυχαγωγία. Αν θέλετε να αναγκάσετε την τύχη να έρθει η κόλαση ή το νερό, όχι μόνο θα παίξετε άσχημα, αλλά και η χαρά θα απουσιάζει.

Άλλα επιτραπέζια παιχνίδια

Άλλα επιτραπέζια παιχνίδια

Παιχνίδια που σχετίζονται με το πόκερ μπορούν να παιχτούν κυρίως σε διαδικτυακά καζίνο, για παράδειγμα:

  • Κοντό ρόπαλο δεμένο με λουρί
  • Ζάρια
  • Μπακκαράς
  • Ρουλέτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *